2017-08-16 07:33:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Érdekes emberekkel ismerkedhet meg

Napi horoszkóp augusztus 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Régi energiája visszatérhet önbe. Talán túl van egy betegségen, vagy erősítő sportba kezdett. A plusz energiáit használja arra, hogy egy régóta húzódó feladatot végre befejezzen. Ha még mindig marad ereje, menjen el este táncolni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Mostanában az anyagiak terén nem igen kényeztetik el a csillagok. Talán nem csak és kizárólag a bolygókat hibáztathatja ezért. Tegyen valamit sorsa jobbra fordításáért. Beszéljen főnökével, vagy nézzen valami plusz munka után.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az ön jegyében jár. Az elmúlt napokban meglehetősen mérgesen viselkedett, barátai, családtagjai is neheztelnek önre egy kicsit. Legyen a mai nap az engesztelésé. Lepje meg szeretteit a maga főztjével, vagy találjon ki valami más módot, hogy kedvükben járjon.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, meg kellene próbálnia különösen szépen eltölteni ezt a napot! A legegyszerűbb vacsorához is terítsen ünnepélyesen. Érezze jól magát, legyen meghitt környezetben. Most a szervezetével is többet kellene törődnie.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold az Ikrek jegyében áll. Most az érzelmei irányítják, és nehezére esik szakszerűen dolgozni, a hivatására összpontosítani. Önfegyelemre lenne szüksége! Délután jobb, ha lemond minden találkozót, és inkább haza megy pihenni.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Érdekes emberekkel ismerkedhet meg. Ma olyan apróságokat is észrevesz, amelyek fölött egyébként elsiklana a figyelme - így olyan információk birtokába juthat, amelyek később még hasznosak lehetnek!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Jupiter, ami az ön jegyében jár, kedvezőtlen kapcsolatban van a Vénusszal. Ez a nap a munkáé, hivatásáé, kötelességeié. Nagy a stressz a munkahelyén, de elég jól megállja a helyét. Most minden nehezebbnek és komplikáltabbnak tűnik, türelemre van szüksége.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma többször is esély kínálkozik rá, hogy megcsillogtassa a tehetségét, rátermettségét! Fanyar humorával még azokat is meg tudja nevettetni, akik eddig egy kis ellenérzéssel viseltettek ön iránt!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Remélhetőleg nem pont ma kell valami fontos dologba belekezdenie, mert a gyakorlati teendők most egy kicsit nehezen mennek. A mai nap a kapcsolattartásról, a jövőépítésről szól, ebben viszont brillírozhat!
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
Most fontos, hogy kapcsolatot keressen az emberekkel, és fordítson időt ismerőseire, barátaira és kollégáira. Ma megelőzhet egy nagyobb bajt az életében, ha nyitva tartja a szemét és a fülét. Talán egy ártó pletykának veheti elejét az odafigyeléssel.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kicsit elveszíti az áttekintését a dolgok fölött, és túl sok kedve sem lesz a munkához. Ha teheti, vegyen ki mára egy szabadnapot, úgysem halad érdemben semmivel – lelkiismeret-furdalás nélkül lazíthat egy kicsit!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Nagyon is épkézláb ötletei lehetnek ma, csak higgyen bennük! Energikus hozzáállásával előre vihet egy ügyet, erre jogosan lehet büszke. Érezheti, hogy min múlnak a dolgok, és sikerrel tudja motiválni a többieket is.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: